Spletni vpis v knjižnico

KOKR barvni

Koroška osrednja knjižnica
dr. Franca Sušnika

Včlanite se v knjižnico

Spletni vpis

V knjižnico se lahko včlanite tudi preko spletnega vpisa. Članarino vam zaračunamo ob prvem obisku knjižnice skladno z veljavnim cenikom.

V spletni obrazec vnesite svoje osebne podatke, kot so navedeni v vašem osebnem dokumentu. Po končanem spletnem vpisu boste imeli na voljo nekatere storitve, kot so dostop do elektronskih knjig preko spletnega portala Biblos in dostop do elektronskih virov, ki so dostopni od doma ter dostop do storitve Moja knjižnica.

Izposoja na dom vam bo omogočena ob prvem osebnem obisku knjižnice.

Obveščamo vas, da je za uveljavljanje vseh ugodnosti in storitev knjižnice (izposoja na dom, rezervacija, podaljševanje, ...) dokončen postopek vpisa potrebno opraviti osebno v knjižnici, kjer podate manjkajoče podatke ter podpišete vpisnico. Zraven imejte tudi osebni dokument s sliko. Spletnega vpisa ne morejo koristiti pravne osebe.

Navodila za spletni vpis.

SPLETNI VPIS LAHKO OPRAVITE TUKAJ.

Ob morebitnih težavah pri spletnem vpisu nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Član knjižnice postane vsak uporabnik, ki se včlani v knjižnico in se s podpisom vpisnice obveže, da bo pri uporabi knjižničnega gradiva in storitev ravnal v skladu s pravilnikom o poslovanju.

Za vpis v Koroško osrednjo knjižnico potrebujete osebni dokument, s katerim se oglasite v katerikoli naši knjižnici in opravite vpis ter poravnate članarino v skladu z veljavnim cenikom.Ob vpisu mora bodoči član izpolniti in podpisati vpisnico.Za točnost podatkov pri otrocih do 15. leta jamčijo starši ali skrbnik s podpisom pristopne izjave. Enako velja tudi v primeru, če uporabniki do 18. leta nimajo svojega veljavnega osebnega dokumenta.

Članstvo knjižnice se dokazuje s člansko izkaznico, katero lahko član dobi ob vpisu ali ob naslednjem obisku. Članska izkaznica je enotna članska izkaznica knjižnice, ki jo lahko član uporablja pri storitvah v vseh oddelkih knjižnice. Ob vpisu je članska izkaznica brezplačna. Pravico do izposoje in drugih knjižničnih storitev lahko člani uveljavljajo le ob predložitvi veljavne izkaznice. Izkaznica je neprenosljiva. Uporabljati jo sme le bralec, na čigar ime je izdana. V primeru izgube, knjižnica izda članu dvojnik in jo zaračuna po veljavnem ceniku

 

Več o pogojih članstva

Osnovne informacije za člane in uporabnike

Pravilnik o splošnih pogojih poslovanja

Varovanje osebnih podatkov

 

 

 

 

Naslov

Koroška osrednja knjižnica
dr. Franca Sušnika
Na gradu 1
2390 Ravne na Koroškem
Slovenija
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Telefon

02 870 54 20 - izposoja
02 870 54 21 - informacije
02 870 54 24 - direktorica
02 870 54 22 - uprava
02 870 54 30 - fax
02 620 48 72 - bukvarna

01 563 49 01 - Bibliofon
031 909 001  - Bibliofon

Zunanje povezave

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam