Home

Vabimo vas, da obiščete tudi:

 

Otroci imajo na voljo brezplačne e-knjige Založbe Zala, zanimive posnetke ter pravljice in igre ČebeliceLahko noč, otrociRadijske igre za otroke, Lahkonočnice.

 

Video pravljice na obisku!

Spoštovani starši in učitelji/ce, ponudite svojim otrokom, malčkom in učencem v branje in poslušanje slovenske pravljice, ki so jih za vas posnele knjižničarke iz Narodne in študijske knjižnice Trst. 

Videoposnetki "Pravljice na obisku" bodo na voljo samo za časa zaprtja knjižnic, vse do preklica izrednih razmer. Pravljice so objavljene pod pogojem nenavedeni: uporabniki lahko nenavedene videoposnetke in sezname predvajanja gledajo in delijo s povezavo do videoposnetka.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

V kolikor še nimate dostopa do Moja knjižnica, se na podlagi spodnjih izjav odločite kateri postopek vam ustreza.

1. Pozabljeno geslo za Moja knjižnica

2. Dodelitev gesla za Moja knjižnica (elektronski naslov sem vam podal/a ob vpisu oz. kasneje)

Če ste že naš član in ste nam ob vpisu ali kasneje podali naslov vaše elektronske pošte, lahko geslo za Moja knjižnica (posledično tudi za spletne storitve e-knjige in e-viri) pridobite na tej strani

3. Nimam gesla za Moja knjižnica in nisem vam podal/a elektronskega naslova ob vpisu oz. kasneje

V kolikor ste naš član in nam ob vpisu oz. tudi kasneje še niste podali svojega naslova elektronske pošte ali vam nismo podelili gesla za dostop do spletnih storitev, nam za dodelitev gesla in vpis elektronskega naslova v naš sistem pišite na knjiznica@rav.sik.si.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Več o trenutnih razmerah najdete na spletni strani Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), kjer se nahajajo tudi koristni letaki glede higiene rokhigiene kašlja, ...

 Ostanite zdravi!

Spletna anketa

Spoštovani,

vljudno vas prosimo za sodelovanje v raziskavi o poznavanju in uporabi splošnih knjižnic.

Anketa vam bo vzela med 10 in 15 minut vašega časa, vaše mnenje bo zelo pomembno za raziskovalni projekt, ki ga pripravlja Združenje splošnih knjižnic (ZSK).

Anketa je dostopna tukaj. 

Anketiranje bo potekalo do 2. aprila 2020, vse izpolnjene ankete zbirajo na Ninamedii in jih bodo posredovali ZSK.

Hvala za vaše sodelovanje.

 

 

Address

The Dr. Franc Sušnik
Central Carinthian Library
Na gradu 1
2390 Ravne na Koroškem
Slovenia
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone

02 870 54 20 - renting
02 870 54 21 - informations
02 870 54 24 - directress

Phone

02 870 54 22 - administration
02 870 54 30 - fax
02 620 48 72 - old books shop

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam