Knjižna uganka

Knjižna uganka

Uganka meseca Zakljuek

Knjižna uganka je namenjena vsem mladim bralcem in obiskovalcem knjižnice, njena zahtevnost pa je primerna predvsem za osnovnošolce od 1. do 5. razreda. Dobite jo lahko v vseh enotah Koroške osrednje knjižnice in v osnovnošolskih knjižnicah Mežiške doline, rešite pa jo lahko tudi preko spletnega obrazca v povezavi.  

Knjižna uganka je navadno povezana z branjem, knjižnico in knjigami, z njo želimo izobraževati in informirati o aktualnih dogodkih. Pripravimo jo 10-krat letno, od septembra do junija, nagrajenci pa se vsak mesec znajdejo na seznamu v vseh enotah Koroške osrednje knjižnice, v šolskih knjižnicah in na tej spletni strani. Reševanje zaključimo vsak 25. dan v mesecu, izžrebanci pa dobijo nagrade v svojih enotah.

 

 

 

 

 Knjižne uganke:

uganka januar ico uganka februar icoUganko si lahko tudi natisneš. marecUganko si lahko tudi natisneš. uganka april icoUganko si lahko tudi natisneš.
uganka maj ico uganka junij ico

POČITNICE

(JULIJ IN AVGUST)

uganka september ico uganka oktober ico uganka november ico uganka december ico

 

Listek z izpolnjenimi podatki in rešitvijo oddajte do 25. v mesecu v svoji knjižnici ali preko elektronskega obrazca na naši spletni strani.


Sodelovanje pri »KNJIŽNA UGANKA« je prostovoljno. Z oddajo obrazca se strinjate z objavo nagrajencev v prostorih knjižnice/spletni strani knjižnice ter v šolah, od katerih prejmemo izpolnjene obrazce. Strinjate se tudi s pošiljanjem obvestila nagrajencu na njegov naslov. Podatki so potrebni za organizacijo in nadaljnji razvoj "KNJIŽNE UGANKE". Oddani izpolnjeni obrazci oz. osebni podatki se uničijo/izbrišejo najkasneje 60 dni po zaključku mesečne knjižne uganke.    

Image Map

Informacije:


contact    Jerneja Gregorc, Jelka Kos, Lea Vavkan
Telefon.    02 870 54 20
1436980752 mail   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Naslov

Koroška osrednja knjižnica
dr. Franca Sušnika
Na gradu 1
2390 Ravne na Koroškem
Slovenija
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Telefon

02 870 54 20 - izposoja
02 870 54 21 - informacije
02 870 54 24 - direktorica
02 870 54 22 - uprava
02 870 54 30 - fax
02 620 48 72 - bukvarna

01 563 49 01 - Bibliofon
031 909 001  - Bibliofon

Zunanje povezave

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam